Tilpassede løsninger til vedligeholdelse af strækhætter

Hold dine maskiner med strækhætte i topform. Oplev vores vedligeholdelses- og reparationsservice – skræddersyet til dine behov.

Used Machines Stretchhood RHM Packaging

Short Navigation: Service / FordeleTilpasning /  Sikkerhedsprogram

Service RHM Packaging

Service

Regelmæssig service og vedligeholdelse er en værdifuld nøgle til din emballageproces.

  • Er du træt af dårlig eftersalgsservice fra producenterne? RHM Packaging tilbyder pålidelig, kompetent support.
  • Lang ventetid på service? RHM Packaging tilbyder en hurtig responstid og effektive løsninger for at minimere nedetiden.
  • Intet budget til omkostningsintensiv vedligeholdelse? RHM Packaging tilbyder omkostningseffektive servicemuligheder, der er skræddersyet til dine behov.
  • Du har brug for en hurtig reparation af en strækhætte? Ring til vores hotline, og vi hjælper dig med det samme.

Det handler om overblik, pålidelighed, omkostningsstyring og vejledning.
Når dine foliemaskiner regelmæssigt vedligeholdes, serviceres og inspiceres, kan mange fejl undgås. Opdagelse af slitage, før de får stor betydning i produktionsprocessen, betyder, at du kan beskytte dig mod unødig nedetid og sparer dig for opfølgningsomkostninger.
Desuden er regelmæssig vedligeholdelse med til at øge sikkerheden, sikrer en problemfri maskindrift og en maksimal levetid for dit system.

Fordele

Forbedret pålidelighed

Et dedikeret vedligeholdelses- og servicetilbud for strækhætteudstyr sikrer processtabilitet og minimerer nedetid. Vores proaktive tilgang sikrer, at udstyret fungerer optimalt, hvilket reducerer risikoen for uventede afbrydelser i produktionsprocessen.

Reducer omkostningerne

Er du nogensinde blevet overrasket over de høje priser på et tilbud om vedligeholdelse? Effektive processer og en specialisering i vedligeholdelse af din strækhætte-maskine gør det muligt for os at tilbyde lavere priser for vores vedligeholdelse sammenlignet med maskinproducenterne.

Reservedele

Er det virkelig nødvendigt at udskifte denne reservedel hver gang? Vi udskifter de vigtigste reservedele og udstyrer din maskine med vores holdbare reservedele - de er bygget til at holde og skal ikke udskiftes med få måneders mellemrum til en stor udgift.

Hurtig responstid

Har du nogensinde ventet i 3 måneder på en servicetekniker? Vi har korte ventetider for service og vedligeholdelse, hvilket minimerer ventetiden for vores kunder og gør det muligt at reagere hurtigt.

Skræddersyet vedligeholdelsesplan

Vores vedligeholdelsesplaner er skræddersyet til vores kunders specifikke behov, hvilket sikrer optimal ydeevne og omkostningseffektivitet. Du ønsker at få visse dele udført af dine egne teknikere? Det er ikke noget problem.

Uafhængighed

Vi tilbyder vedligeholdelse og service af alle typer pakkemaskiner, ikke kun dem fra bestemte producenter, og vi yder uvildig og uafhængig service. Vi kender de svage punkter i hver enkelt model og er i stand til at optimere.

Vi blokerer altid tilstrækkelige ressourcer til at kunne hjælpe på stedet med kort varsel.

Tilpasning

Virksomhedernes behov er forskellige. Faciliteterne er forskellige.

  • Sugekasserne, den udvendige griber eller det alternative åbningssystem fungerer ikke korrekt? Vi kender branchens problemer og svage punkter hos de forskellige producenter som Lachenmeier, Beumer, MSK eller Möllers og er i stand til at levere skræddersyede løsninger til optimering af din maskine.
  • Vil du vide, hvor længe din maskine vil holde? Hvad skal jeg investere for at forlænge levetiden på min strækhætte-maskine? Efter et serviceeftersyn får du en detaljeret servicerapport og idéer til, hvordan levetiden for din maskine kan forbedres.
  • Tidsrummet for en service er meget kort, og du ønsker at reducere tiden? Vi tilbyder pakker, der giver dine teknikere mulighed for selv at servicere specifikke områder (f.eks. svejsetråd), som ofte er tidskrævende på egen hånd – det betyder fleksibilitet: dine teknikere kan udføre dette trin, når de har tid til det, og du behøver ikke at betale horrible priser.

Kravene til virksomheders emballage er anderledes.
RHM Packaging ApS har udarbejdet et koncept inden for vedligeholdelse af anlæg, hvor det enkelte anlæg bestemmer hvilke elementer der skal indgå i vores servicebesøg.

RHM Packaging ApS tilpasser dato og tidspunkt for service efter virksomheden. Vi kommer, når det passer ind i jeres produktion, på det aftalte tidspunkt.

Samtidig med servicebesøget udarbejder vores erfarne teknikere en detaljeret servicerapport – når de forlader din virksomhed, ved du, hvad de har gjort, og hvilke kommende reparationer du eventuelt kan forvente.

Efter service, opkald, reparationer eller udskiftning af reservedele registrerer vi oplysningerne i vores database.
På den måde minimeres sagsbehandlingstiden, hvis der senere skal findes fejl på maskinen – og samtidig er der historik på maskinen.

Vi udarbejder med andre ord servicen ud fra virksomhedens ønsker og forventninger, anvisninger til den enkelte maskine og vores mangeårige erfaring på området.

RHM Packaging ApS tilbyder skræddersyede og individuelle serviceløsninger, der passer til dit udstyr og din virksomheds behov.

Success Story

Company
XYZ

Logo Company

Achievement 1

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Achievement 2

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Achievement 3

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Varemærker

På grund af vores lange erfaring inden for strækhætteindustrien er vi i stand til at tilbyde vores vedligeholdelsestjenester for forskellige producenters maskiner såsom Beumer, Möllers, MSK, BTH og Lachenmeier.

En af de største fordele ved at arbejde med os er vores fleksibilitet. Vi forstår, at forskellige leverandører har forskellige krav, og vi har ekspertisen til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder de specifikke behov for hver enkelt maskine. Uanset om du har brug for rutinemæssig vedligeholdelse, nødreparationer eller opgraderinger af dit strækhætteudstyr, har vi kompetencerne og ressourcerne til at få arbejdet udført effektivt og virkningsfuldt.

Vores viden om forskellige producenter af strækhætte-maskiner gør det muligt for os at levere skræddersyede løsninger og optimeringsforslag for at forbedre dit udstyrs ydeevne og effektivitet. Ved at samarbejde med os kan du stole på, at din strækhættemaskine er i gode hænder og fungerer bedst muligt.

"RHM Packaging er det bedste valg for vedligeholdelse og reparation af dine strækhætte-maskiner. Vores team har viden og erfaring med førende producenter som Lachenmeier, Beumer, MSK, MSK, Möllers og PremierTech. Vælg os for fleksible, effektive og omkostningseffektive tjenester."
Morten Hymøller
Head of Technic and Development
Morten Hymøller RHM Packaging

Sikkerhedsprogram

Vores solide erfaring viser, at maskiner, der bliver serviceret regelmæssigt, ikke rammes af uforudsete driftsstop så ofte som maskiner, der ikke bliver serviceret regelmæssigt.

Deltagelse i sikkerhedsprogrammet sikrer, at systemet holdes i drift med optimal effekt og med de lavest mulige omkostninger til vedligeholdelse og reparation. Maskinernes levetid forlænges, da sliddele udskiftes regelmæssigt, og de øvrige dele efterjusteres.

Sikkerhedsprogrammet tegnes for 1 år ad gangen, og omfatter normalt service en eller flere gange om året, alt efter dine ønsker. Vi hjælper naturligvis gerne med at bestemme servicehyppigheden, vurderet ud fra belastningen på den enkelte maskine.

En af de tjenester, der følger med sikkerhedsprogrammet, er fjernsupport. Det er ikke altid nødvendigt med en tekniker på stedet, et opkald til os kan være nok, og så er du hurtigt i kontakt med en ekspert. I nogle tilfælde kan vi hurtigt lokalisere fejlen og afhjælpe fejlen med målrettede løsninger, via telefon eller e-mail. På den måde sparer du tid og penge.

RHM Packaging ApS tilbyder skræddersyede og individuelle serviceløsninger, som passer til dit udstyr og virksomhedens behov.